Terug

Vleeskroketten

snacking

  • 35 min
  • 4 pers

Ingrediënten

  • 300 g rundsvlees, in kleine stukjes gesneden
  • 1 fijngehakte ui
  • Olijfolie
  • 30 g bloem
  • 1 1 blokje runderbouillon, opgelost in 25 cl water
  • ¼ lepel nootmuskaat
  • Zout en peper
  • Bloem
  • 3 losgeklopte eieren
  • Paneermeel

Bereiding

  • DE VULLING MAKEN :


    Doe het vlees en de ui in de ActiFry®, voeg olijfolie toe en laat 15 MIN bakken.
    Mix hetvlees zodra het klaar is. Doe de bloem, de runderbouillon, de nootmuskaat en het gemixte vlees in een kom om een vochtig deeg te maken.
    Breng op smaak. Laat 30 min afkoelen in de koelkast.


  • DE KROKETTEN MAKEN :


    Maak kroketten van 10 cm lang met het afgekoelde deeg en rol ze achtereenvolgens door de bloem, de eieren en het paneermeel.
    Leg de kroketten 5 min in de diepvriezer om ze harder te maken. Leg in het Snacking accessoire en laat 20 MIN bakken.