Terug

Gelakt gebraad

2 in 1 plus

  • 53 min
  • 4 pers

Ingrediënten

  • 1 varkens-/kalfsgebraad (800 g)
  • 1 lepel zonnebloemolie
  • Provençaalse kruiden
  • 8 × ½ tomaten
  • 2 teentjes gehakte knoflook
  • 2 lepels honing
  • 2 lepels soja
  • 1 lepel olijfolie
  • Zout, peper en tijm

Bereiding

  • Kruid het gebraad af met tijm, zout en peper. Leg het in het gebraadmandje en giet er de lepel zonnebloemolie over.
    Laat 44 MIN koken.


  • Smeer het vlees in met het honingen sojamengsel.


  • Voeg de ½ tomaten toe. Bestrooi de bovenkant van het gebraad met de Provençaalse
    kruiden, giet er de lepel olijfolie over en kruid af.
    Laat 9 MIN koken.