Terug

Quinoa en courgettes, eendenfilet

2 in 1

  • 40 min
  • 4 pers

Ingrediënten

Kuip

  • 200 g de quinoa
  • 3 courgettes, in plakjes
  • 2 rode uien, fijngehakt
  • ½ lepel hazelnootolie
  • ¼ lepel kerrie

Schotel

  • 700 g eendenfilet
  • ½ lepel Savora
  • ½ lepel ciderazijn
  • Zout en peper

634 Kcal

Voedingswaarde / proporties :

  • Proteïnes : 40.1g
  • Lipiden : 31.5g
  • Koolhydraten : 48.6g
  • Natrium : 0.19g

Bereiding

  • Verwijder een deel van het eendenvet en snij het vlees in 4 gelijke stukken.


  • Doe de uien in de kuip. Voeg de hazelnootolie en de kerrie toe.
    Sluit het deksel. Laat 5 min garen. Voeg de courgettes, de quinoa en 3 keer zijn volume aan kokend water toe.
    Kruid met peper en zout. Stel de totale bereidingstijd in op 35 min.


  • Druk 2 keer op . Het symbooltje verschijnt.
    Pas de bereidingstijd aan met 5 min.
    Druk op om de bereiding te starten.


  • Plaats de schotel met eendenfilet (vetkant naar beneden) zodra het signaal van de timer klinkt.
    Laat nog 5 minuten garen.
    Kruid met peper en zout. Blus met de ciderazijn en voeg dan de Savora toe.


Voeding

Quinoa, kerrie en Savora geven dit gerecht vol proteïnen en vezels een exotische toets.

Suggestie

Plaats de schotel met eendenfilet (vetkant naar beneden) zodra het signaal van de timer klinkt. Laat nog 5 minuten garen. Kruid met peper en zout. Blus met de ciderazijn en voeg dan de Savora toe.