Terug

Perziken op siroop met kokosrotsjes

2 in 1

  • 18 min
  • 4 pers

Ingrediënten

Kuip

  • 6 perziken, in kwartjes gesneden
  • 30 cl water
  • 1 eetlepel agavesiroop
  • 1 anijsster
  • 1 kaneelstokje
  • 1 vanillestokje
  • 1 zakje muntthee

Schotel

  • 1 eiwitten
  • ½ lepel agavesiroop
  • 60 g geraspte kokos

187 Kcal

Voedingswaarde / proporties :

  • Proteïnes : 2.9g
  • Lipiden : 9.7g
  • Koolhydraten : 25.5g
  • Natrium : 0.03g

Bereiding

  • Klop de eiwitten stevig op en schep er de kokos en de agavesiroop onder.


  • Giet het water met de agavesiroop, de specerijen en het zakje muntthee in de kuip.
    Stel de totale bereidingstijd in op 18 min.


  • Druk 4 keer op . Het symbooltje verschijnt.
    Pas de bereidingstijd aan met 7 min.
    Druk op om de bereiding te starten.


  • Plaats de schotel met perziken zodra het signaal van de timer klinkt.
    Bekleed de schotel met bakpapier en leg er de kleine hoopjes deeg op.
    Laat nog 7 minuten garen.


Voeding

Sluit de maaltijd af met iets zoets en doe je meteen te goed aan een hoop vitaminen.

Suggestie

Vervang de perziken door sinaasappels en de agavesiroop door honing.